Zomerfeest in Amstelveen

Zaterdag 20 mei vierden wij het jaarlijkse zomerfeest bij de kinderkorf. Je kwam binnen als jezelf, maar ging naar huis als een echte kabouter.

Bij binnenkomst kreeg je al je een stempelkaart en een knapzak (voor het geval je dorst of trek kreeg van de activiteiten) De kinderen konden allemaal spelletjes doen, zoals blikkengooien, dansen op Kabouter Plopmuziek, een kaboutermuts kleuren, een rode neus en wangetjes schminken, kegelen en natuurlijk met papa en/of mama op de foto bij de grote paddenstoel! Na ieder spelletje ontvingen zij een sticker op de kaart. Met een volle spaarkaart konden de kinderen hun Kaboutercertificaat ophalen en mochten zij ook nog een cadeautje grabbelen!

Onze kabouterweervrouwen hielden de weersverwachtingen goed in de gaten. De voorspellingen wisselden nogal, maar de dag begon gelukkig met een stralend zonnetje!! Helaas moesten we één keer even kort schuilen voor de regen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na alle spelletjes hadden onze kabouterbuikjes wel echt trek gekregen en had de oudercommissie ervoor gezorgd dat er allemaal lekkere hapjes op tafel klaar stonden, zodat we gezellig nog wat konden gaan eten met elkaar. Het was een geslaagd feest, bedankt voor de opkomst en de gezelligheid!