Uk en Puk – Wat heb jij aan vandaag

In de maand mei hebben we op onze locatie in Diemen het Uk en Puk thema Wat heb jij aan vandaag gecombineerd met het thema circus, omdat we dit thema graag wilden gebruiken voor het zomerfeest. Wij waren vooraf al erg enthousiast over dit thema en zijn direct hard aan de slag gegaan om onze groep om te  toveren tot een ware circus! Puk was verkleed als clown, de circustent is er weer uit gehaald, het grote raam werd omgetoverd tot een leeuwenkooi en er hingen allemaal clowntjes, slingerende aapjes, tijgers en olifanten op de groep!

Samen met de kinderen hebben we hele leuke knutselwerkjes gemaakt. Wij hebben leeuwen geknutseld en clowntjes. Natuurlijk hebben we het ook over het circus gehad en hebben wij zelfs ook op circus muziek gedanst!

Om het nog leuker te maken hadden wij zelfs 2 grote olifanten oren uitgeknipt en mochten de kinderen dat vasthouden, ze vonden het zo grappig dat ze zelfs gekke bekken gingen trekken hihihi.

De kinderen bleken al heuse circusartiesten! Ze kunnen balanceren op een balk, clownskunstjes doen en ze hebben zelfs een heel circus parcours afgelegd. Het was super leuk!!